hits

grotte og Thailand fotballaget innesperret i en grotte

håper de kan hjelpe de Fotballaget, som hadde vært innesperret i en oversvømt grotte i Thailand i ni døgn, håper de får hjelp de trenger .

Kanskje kunne brukes ubåt eller tømme en del av vann på den sted de unge fotball guttene og leden er? Vi får håpet at det ordner seg, rask og fort muligheter til å kunne redde alle sammen, rask og fort..og på et bra måte , så ingen blir skade..

Det finnes endel forskjellige MINI UBÅT , SMÅ UBÅTER , som kanskje kan brukes til å frakte de ungdommene fra den grotte,så de kunne frakte de trygt og bra.. ELLER LAGET EN annet inngang så de kan få de ut.

 jeg håper de får ut de guttene rask og fort og på trygt måte som mulig... det må da bli mulig å få tømt vann fra disse grottene, må vel kunne få pumpa ut vannet på et eller annet måte, det finnes også så mange små ubåt som kunne bli mulig å få brukt, det finnes så mange små ubåter som gjør det mulig å kunne frakte mennesker på et trygd og bra måte, husk dette er små gutter som ikke er vant med dykke, så det må gjøres på et trygt og bra måte å få frakte de vekk fra grottene og det er også mulig å få grave seg ned som det gjorde på den meget oppfattende gruve ulykke for mange år siden, som de gravet seg til gruvearbeidet og frakte de opp på den måten. det må kunne også bli en aktuel måte også å gjøre.. håper de finner et bra og god løsning..

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

maryfs

maryfs

59, Lier

en Dame , som liker å omgåss mennesker , alle mennesker, liker å studere, lese , skrive, skriver en del om alt mulig . JEG ER NÅ ferdig ETTERUTDANNING INNE I PSYKISKE HELSEARBEID UTDANNING , SÅ NÅ ER JEG KLAR TIL EN NY annerledes JOBB,. SÅ ER DET NOEN SOM HAR EN JOBB TIL MEG, SÅ SI FRA... JEG ER EVIG TAKKNEMLIG FOR ALT HJELPEN... jeg er meget interessert i en jobb, en jobb som gir mening og som hjelper noen eller mange..

Kategorier

Arkiv