hits

utrolig å ikke hjelpe en stakkers eldre snart 60 åring med behandling og livsnødvendig penger

Nav og statsminister og myndighetene og de som bestemmer og alle andre som bestemmer over Norge og helsesektor og NAV

 

det må bli meget misforståelse når det blir stengt avklaringspenger når en er midt i behandlinger og operasjoner og igjen behandlinger, det hører ingen steder å sette en syk menneske i sosialkøen og meget vanskelig livssituasjon med å sette folk i utrolig grusom livsituasjon med  å ikke ha livsviktige penger til mat, når en ligger i blodsukker på 1,8 og venter på hel protese knær og andre livsviktige behandling, når en er 60 år så synes det er meget urimelig å måte gå sosial kontor for å få penger til livsviktige mat, og husleie, strøm og livsnødvendige livsviktige medisiner når en har kols og astma og allergi, utrolig dårlig gjort å bli behandle så dårlig av det norsk NAV.. Når en har jobba i flere år og betalt skatt og har hatt familie og diverse.. utrolig at en har mista hus og diverse når en er syk og enda må gå med på sosialen, hvor er det blitt av alle skatte penger, hvor har det blitt av alt trygdeavgift jeg har betalt gjennomårene med mine mange års jobb.

 

utrolig å bli behandle så dårlig og utrolig at jeg har måtte vente i så mange år for å få hel protese og har vært fra før gjennon så grufulle og grusomme knær operasjoener etter yrkeskade i slutten av 2006 og frem til i dag, før i tiden i skade operasjoner så var da jeg for UNG til å få protese og nå snart er jeg f¨r gammel til å få protese.. jeg vet at med protese blir jeg ikke noe 100 % eller 50 % bedre men jeg blir kanskje kvitt det grusome og grufulle artrose smerter. og kanskje sliper flere operasjoner med å ta vekk de ben restene fordi ben mot ben blir det slitasje og skader inne i knær , fordi det finnes ikke brusk eller menniske etter yrkeskade min.

 

så jeg håper dere reburdere min livssituasjon pr i dag

 

i dag ligger jeg pr 1,8 i blodsukker nivå hver dag fordi jeg faller ned i blodsukker etter å ha spist vanlig norsk mat, det eneste som hjelper pr idag er å få sjokade for å få blodsukker opp.. så jeg ikke faller i koma.. skal til kartlegging og oppfølging og diverse kanskje en gang i tiden, hvis jeg lever så lenge og ikke faller i koma og dør før den tiden.

 

jeg er også på venting av operasjon av kne protese, men som jeg ser i dag med min lav blosukker så kan det bli meget risikabel å ta en kne full protese operasjon på grunn av den grusom lav blodsukker som jeg har hver dag og som sier og tilsier at det må bli livsfarlig å ta en pasient til operasjon med så lav blodsukker. så da kan det også bli en sikkert død ved operasjon bord. for meg virker som NAV og helsesektor vil gjerne bli kvitt meg så fort som mulig ved at jeg liksom dør en "naturlig død"? naturlig ved å si at jeg bare døde, men hvis de undersøker grunnen så kan det nok bli en annet sak, en kan dessverre ikke si at en døde av en naturlig død hvis en faller i koma på grunn av lav blodsukker og på grunn av dårlig og ingen behandling for den symptomer og sykdom.

 

og en kan ikke si at en  døde en naturlig død midt i operasjon, når en går enten i koma på grunn av lav blodsukker eller blodtrykk problemer som ikke bli behandle..

 

så saken min er å få penger til å kunne bli behandle og leve.

 

jeg er 60 år, hadde jeg vært frisk fra før så skulle jeg ha egetlig ha kunne gå gått i pensjon i 62 år i helsesektor som jeg har jobbet i mange år. utrolig alle vakter og alle dobbel vakter og alt en har gjort med å hjelpe andre mennesker og kummuner og fylkene og andre mennesker og  til å med "jobba" gratis i frivillig steder i mange år og til å med i flere år.. utrolig som takk for en at en har ikke penger til mat og medisiner og husleie og andre livsviktige ting og tang. utrolig..

 

nå må nav skjerpe seg..

 

hva skal en med en trygdeverk som ikke virker .

 

når en er syk skal vel ikke bli nødvendig og nedverdig å måte gå til sosialen for å få penger til å leve og få livsvendig medisiner og mat og diverse.

 

så hva synes dere om helse norge i dag.

 

 

 

 

 

så statministerm NAV, OG MYNDIGHETENE  kan dere si meg hva jeg skal gjøre, dere kan ikke mene at jeg må:

 

 

 

må jeg liksom være nødt til gå på et sykehjem å løfte mine pasienter når jeg selv er syk og har vondt i disse 2 knær som er ødelagt, og kan risikere å skade både pasienter som jeg må bære med mine ødelagt knær og meg selv?!

 

må jeg liksom gå på jobb med mine 1,8 b i blodsukker, når jeg ikke får riktig og livsnødvendig behandling. og kan når som hels falle i koma, hvis ikke jeg selv passe på å spise sjokolade og bli tykk men alikevel få opp blodsukker med den sjokolade?!

 

må jeg liksom gå på gata og sov på gata fordi jeg ikke har noe sted å bo? når jeg ikke har råd til å betale for husleie så blir jeg nok kastet ut, jeg mista mitt eget hus, når jeg skade meg på jobben, så ikke si at jeg prøvde før å ha eget hus..

 

hvorfor kan ikke en stakkers snart 60 år gammel dame ikke få hjelp?

 

håper på at noen bryr seg om min sak og hjelper meg på en eller annet måte.

 

med vennlig hilsen fra 

 

en stakkers gammle dame som fyller 60 år i år 2018 i år..

 

 

 

hvorfor må en eldre dame som er snart 60 år og har jobba i flere år må leve på sosialen enda hun er under medisinsk behandling, merkelig lover og regler i norge?! utrolig 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

maryfs

maryfs

59, Lier

en Dame , som liker å omgåss mennesker , alle mennesker, liker å studere, lese , skrive, skriver en del om alt mulig . JEG ER NÅ ferdig ETTERUTDANNING INNE I PSYKISKE HELSEARBEID UTDANNING , SÅ NÅ ER JEG KLAR TIL EN NY annerledes JOBB,. SÅ ER DET NOEN SOM HAR EN JOBB TIL MEG, SÅ SI FRA... JEG ER EVIG TAKKNEMLIG FOR ALT HJELPEN... jeg er meget interessert i en jobb, en jobb som gir mening og som hjelper noen eller mange..

Kategorier

Arkiv