hits

Gratulerer med 8 mars kvinne dag 2018

Jeg ønsker alle en bra kvinne dag.

Vi får håpet at det blir tatt opp trakassering og sexsual trakassering på jobb plassene både for Kvinner og Menn. Og også som å bli mobbet i jobben og skole og i private sammenheng og diverse livssituasjoner enten på grunn av hud farger, nasjonalitet, livssituasjon, Religion, osv.

Det må også settes søkelys på det og like lønn for kvinner som Menn i arbeidsliv. Så lenge kvinner gjør like bra jobb som Menn så burde de også få den samme lønn som Menn har i Norge.

Vi må også ta opp om barnevern og at gode nære familie kan overta barn hvis en av foreldrene har problemer og barnevern mener at barn har det best utenfor den foreldre som har problemer. Egentlig så er det ofte to foreldre en mor og en far hvis den ene har problemer så tilsier ikke at den andre har problemer og ikke kan ta seg av sitt eget barn med god hjelp fra myndighetene.

Det må også settes søkelys og tilrette legge god jobb for ung kvinner. Pr i dag virker ikke system enda..en så helt klar på den tv reportasje om den ung mor med 3 barn som er en forsørger og hun måtte " jobb" for en Luse lønn fra Nav og ingen fast jobb. Egentlig så hadde hun en ekte jobb med å kunne ta seg av sine 3 små barn hjemme. Det burde tilrettelegges litt bedre der. Med muligheter til å kunne være litt lengre hjemme med sine små barn og ha penger til å leve av.

Pr i dag så finnes ganske mye å sette fingrene på for kvinner i Norge.

Det burde bli strengere straff for folk som tar til seg utlandske Damer for å bruke som sex slaver og betalt horer. Og de som stjeler pengene fra de Damene er de som bruke de stakkars damene som sex slaver. Det må gjøres noe.

Det må gis tillatelse til alle barn som har kommet som flyktninger før og frem til nå..før de kan lage nye lover. Det må være meget grusom å leve i et fritt land som ikke har krig og som har så lite innbyggere pr idag og ikke få lov å bo her. Det kan skade et barn sinn for livstid ved å måtte leve i fritt og leve på en annerledes måte en vanlig ungdom i Norge gjør. Pr i dag gjelder sikker mange kvinner/ jenter blandet de..

 

Ta være på deg selv og tenk om hva som kunne bli bedre for Alle kvinnene i Norge.

Jeg har i allefall ramse opp noe av de jeg selv synes burde blitt bedre i Norge.

 

Gratulerer med kvinne dag 8. Mars 2018.

 

Jeg tenner et lys for alle kvinner/ jenter/baby jenter for at de skal ha det bra. For at de ikke blir voldtatt, trakassert, misbrukt, mobbet, får utdanning, bra betalt jobb, god familie og god ektemann. At de kvinnene ikke må leve i flere år i en samboer forhold uten å kunne bestemme selv om de kvinne vil gifte seg eller ikke med velkommen de bor sammen med.

 

Egentlig så synes jeg er meget rart og meget merkelig at så mange kvinner finner seg i å bo i en ikke ekteskapelig forhold i så mange år, til å med når de har barna sammen med samboer.

 

I dag skal jeg tenner lys for at Alle skal ha det bra. Hilsen fra meg til alle sammen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar