Hvordan ?


 

Hvordan kan vi forstå dette som jar skjedd?

Jeg ga en gammel enslig vanskelig stilt  mor og hennes lille 10 år gammel  datter en fast abonnement på Ice nett til kr 99. Avtale var at jeg skulle betale det. Jeg ville så gjerne hjelpe den lille vanskelig  stilt  familie med det. Så de kunne nå hverandre, når jenta var et eller eller annet sted, og i dagen samfunn vet aldri hva som skjer med små jenta barn.

Avtale mellom meg og ice nett var at det var BARE kr 99:- pr mnd å betale for samtaler og sms og mms.  Og Med bare en 1 G data.

Stor var da min sjokk, når jeg fikk regning på nærmese kr 4000 for bare februar mnd i 2017? For bare nien dagee under en mnd?

Ice Net hadde gitt TELENOR DUGITAl lov å koble seg på min mobil nr som jeg lånte til den lille 10 år gammel jenta og hennes mor og latt den lille jenta spille for flere hundre kroner kr  på bare noen få minutter ?  På en dag eller minutter og sekunder og på under en dag så hadde den lille jenta greid å spille på nesten kr 700.

Uten at jeg hadde fått beskjed eller blir klar over eller gitt tillatelse til dette på noen måte, om at en liten jenta ble misbruk og spilte penge spill på telenor digital sin nett gjennom min kort som ikke jeg vista om at det gikk ann å gjøre det for en 10 år gammel jenta uten min tillatelse og hennes pårørende tillatelse og gamle mor?

Jenta hadde trodd at det var gratis. Hun kom lett inn uten st Ice net eller Telenor Dugital hadde en skriftlig avtale med meg om det, om lov sakg av av pengespill til mindreårige? Så hvordan kan dette skjedd? 

Hvordan kan Ice net lar et lite barn å spille på flere tusen kroner uten at jeg vista om det og uten å ha min skriftlig tillatelse, eller bank kort nr eller eller kode brikke ? Hvordan kan dette skjedd?

Er ikke dette lureri av de faste abonnement som ikke vet at barna kan få låne mobil til de fleste mennesker tanter, onkel, bestemor, bestefar, søsken, kusiner , venner.? Og spille helt vill og de som eier mobil nr må betale for noe de ikke var klar over at de måtte betale fordi de har aldri skrevet noe kontrakt at det er LOVLIG I NORGE Å SELGE PENGESPILL TIL SMÅ BARN GJENNOM INTERNETT, uten at forekdre eller foresatte eller pårørende vet om det?

egentlig er det ikke lov å selge pengespill på internett til små barn under 18 år. Så hvordan kan Ice Net og Telenor Digital gjøre det ?  Det som ikke er lov i Norge , uten å bli tiltalt og dømt til å betale for de spill de har solgt ulovlig til den 10 år gammel jenta?

Jeg synes hele saken virker grusom med misbruk av tillitt til meg og til denne lille 10 års gamnel jenta.

Jeg kan dessverre ikke huske å ha underskrive og gitt tilattelse til å selge pengespill fra Ice nett og fra Telenor  Digital? Så hvordan kan disse mobil leverendører koble seg til hverandre og gi hverandre tillatelse, uten min tillatelse?

Dette er grov misbruk av mindreåringer barn. Hvordan kan vi la det skje , at små barn, mindreåring lærer seg å bli spilleavheng?  Hvordan  og hvorfor kan vi lar den få lov til å gjøre noe de ikke har lov?

Pr i dag finnes så mange mennesker som sliter med symptomer og sykdommer SPILLEAVHENG.  Så hvordan kan vi i samfunnet, myndighetene, stat og fylke og statmister lar disse mobil selskapet misbruk tillitt til små barn med å trodd at disse pengepill er gratis og lære den å spille pengespill fra de er små og bli avheng av å spille pengespill??

Nå må Statsminister, myndighetene, stat og fylke og mennesker si fra at dette er ikke lov og at dette vil vi ikke ble med på at det blir så misbruk av pengespill , og ved salg av pengespill gjennom mobil nr. 

Nå må vi få en STOPP for alltid at folk får ufrivillige regning på noe de ikke vista om og bestill gjennom en mobil abonnementet.

 Pr i dag ser jeg ikke at det står spesifikk at det er lov for Ice nett, telenor digital og andre til å gi dem tillatelse til å selge pengespill til små barn eller andre?

Så hvordan kan vi få slutt på det , ved å sette en lov som tilsier at det er ikke lov for pengespill til å koble seg på en mobil nr uten skriftlig tillatelse eller kode brikke.

Mange folk som er så fattig fra før og har ikke penger til mat og livsviktige ting og tang og livsnødvendig,  må få slippe å få så grusom regninger uten at de har skrive under på.

Så loven må endres og det må gjøres noe nå. Det hjelper ikke å gjøre det om 10 år.. da alle sitter i fengsel for å ikke greie å betale for spille galskap fra de var mindreåringer ?

 

Håoer at det blir stopp misbruk av mindreåringer barn , ved å lure den til å spille pengespill, når ingen av de foresatte, pårørende, og de som eier mobil nr har råd til det. Eller gitt tillatelse til det.

I Norge er det  Ikke  lov å selge pengespill til mindreårige barn, så hvordan og hvorfor lar vi disse Ice net og Telenor digital , lov til å gjøre der? Hvordan og hvorfor?

Dette er misbruk av tillitt mellom mobil nr leverandør og forbruker og mindreåring. 

Nå må vi få stoppe dette 

Eller hva synes du?

Kan vi en gammel enslig mor og hennes 10 år gammel datter få lov å bruke penger på pengespill galskap? De har ikke til mat eller livsnødvendig, så hvordan kan vi godta  at disse mobil internett leverandører misbruker penger de ikke har?

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits