ulovlig kobling av TELENOR DIGITAL PENGESPILL OG ULOVLIG SALG TIL en MINDREÅRING JENTA, PENGESPILL. uten min egen samtykk, skrif

jeg må melde Ice nett og Telenor Digital for ulovlig salg til pengespill til mindreårig jenta på 10 år

 

Fredag dato 31 mars 2017

 

Til forbrukerrådet

Og til

 

Til Ice net og TELENOR DIGITAL                                  

FRA meg

 

 

 

ulovlig kobling av TELENOR DIGITAL PENGESPILL OG ULOVLIG SALG TIL en MINDREÅRING JENTA, PENGESPILL. uten min egen samtykk, skriftlig samtykket

ikke kom med det at om jeg er registrer det gir ikke tillatelse til hvem som hels å misbruk mitt kort for det, uten at jeg må ha gitt en skriftlig tillatelse til deg.

 

 

ulovlig kobling av TELENOR DIGITAL PENGESPILL OG ULOVLIG SALG TIL en MINDREÅRING JENTA, PENGESPILL. Det er ikke lov i NORGE det.

 

Klage på urettferdig Ice net mobil regning,

Det er ikke det jeg og ICE net avtalt før det var kr 99 pr mnd., så hvordan kunne TELENOR DIGITAL KOBLE SEG på Ice net mobil nr er et stort mysterium for meg. Det stå ikke på avtale den skriftlige avtale om.. og det er ikke lov i Norge å  selge pengespill til mindre åring, 10 år gammel jenta. Det har jeg ikke gitt noe tillatelse til eller skrive noe under på..

 

 

KLAGE PÅ URETTFERDIG MOBIL SPILL REGNING, JEG VISTA IKKE AT DET GIKK ANN å spille penge spill med en ICE NET abonnement på ca. 99 pr fast beløp pr mnd.,

Avtale på Ice net og meg var å betale hver mnd.  kr 99.- for abonnement og ikke noe annet spill og greier, det står ikke på kontrakt som jeg har her hjemme.

Og at på til, til an leverandør som TELEFON DIGITAL.

Ettersom jeg hadde tegnet et fast abonnement så var avtale at det ikke skulle komme noe i tillegg som pengespill, ULOVLIG PENGESPILL TIL SMÅ BARN, i dette tilfelle ble det solgt et pengespill til en mindreårig, uten at jeg som ansvarlig for den nr ble kontakt på noe måte, enten ved skriftlig brev eller ved å ringe til min faste mobil nr som jeg også har fra før i Ice nett.

Jeg synes Ice Net gjorde noe meget ulovlig med at jeg trodde og de som fikk lov å låne min mobil nr min lille niese som er født «2006  år» ,  Som bor i  Buskerud  sammen med sin enslig meget gammel mor, min søster.

Vi var ikke klar over at det kunne spilles på det  mobil nr  på pengespill, det stå ingen steder på den kontrakt med Ice net om at en måte passe på barna ikke misbruker kort til penge spill. Eller at TELENOR DIGITAL kunne koble seg på min mobil nr for å kunne spille pengespill. Barnespill. Den lille 10 åring har spill til å med toppen kr 650 pr dag uten at jeg som ansvarlig fikk beskjed om det, ettersom det var bare avtale å betale hver mnd. kr 99 så synes jeg det var meget merkelig at til slutt Ice net og Telenor Digital kunne godta at det ble brukt så mye penger som 3410.- på under en mnd. og på noen få dager og på noen få minutter.

Jeg synes det er meget urettferdig at jeg må betale noe jeg ikke har bestilt.

Og jeg synes nok også det er meget urettferdig at den lille jenta på 10 år skal bygge seg opp en penge spill gjeld på kr 3410.- hun kan aldri betale tilbake og min søster som er gammel og som er enslig mor kan eller ikke betale noe som ikke vista at det kosta så mye penger, ettersom fra før hadde jeg en fast avtale på kr 99.- pr mnd. Som jeg sa at ikke skulle kosta mer enn det.

Så her synes vi ble ganske ULOVLIG av ICE NET og Telenor DIGITAL ved at de kunne koble seg til så mye penge spill for små barn og uten å si fra til oss foresatte eller pårørende om det.. uten at de kunne ha underskrift eller tillatelse om det.

 

Pr i dag så er det ikke LOV Å SELGE PENGESPILL TIL SMÅ BARN, de må hels være 18 år.. så hvordan kan ICE NET og TELENOR DIGITAL pr i dag selge fritt til små barn og bli gjelsslaver for livstid.. fra de er små???

 Her synes jeg Ice net og Telenor Digital misbruk et lite barn på det GROVESTE.. og oss også som voksen som ikke vista om det er mulig at ved å ha en mobil nr så kan hvem som hels koble seg på internett og bestille pengespill uten at den som eier det vet om det?! Hvordan kan det være mulig i dagens teknologi?! Det må gå ann å lage en form for FORBUDT mot det misbruk av barnas tilligg og pårørende, barnas tilligg for de vet ikke at når de spiller pengespill, barnepengespill blir den som eier kort nr belastet for store beløp for et spill som tar kanskje noen sekunder eller minutter å spille på og med.

 

Så jeg ber Ice net og TELENOR DIGITAL om å slette den gjeld som de har laget meget ulovlig sett fra mitt synspunkt og pårørende til jenta og jenta selv.

 

Det må også lages en lov som tilsier at de som selger penge spill må ha kode brikke eller kode for å kunne komme inn å spille så store summer som her i dette tilfelle ble gjort.

 Det må også være en lov som tilsier at når en har ICE NET avtale så må det være en lov som tilsier at det er ikke lov å koble seg på det nr uten eier ansvar samtykk og skriftlig bekreftes av det.

 

Håper dere ordner i dette grusom opplegg som jeg har komme opp i.

 

Jeg synes Ice net og Telenor Digital har gjort et meget stor og grov feil med å koble seg på Ice net og med selge pengespill til små barn.. det er nok av folk som har grusomt problem fra før med pengespill, så dere burde iallfall ikke lage enda flere mennesker til og til å misbruk små barn på det groveste.

 

Jeg er meget skuffe over Ice net som tillot TELENOR DIGITAL PENGE SPILL uten at jeg vista om det eller ga personlig tillatelse til det.

HVORDAN KAN I DAGENS TEKNOLOGI BLI MULIG Å SELGE ULOVLIG TIL MINDREÅRING PENGESPILL? UTEN AV FORESATTE ELLER DEN SOM EIER MOBIL NR FÅR SKRIFLIG BESKJED OM DET??

 

 

Det har ikke står ingen steder i min kontrakt med Ice net at TELENOR DIGITAL kunne koble seg inn på min mobil nr  og selge ULOVLIG PENGESPILL TIL MINDRE ÅRINGER, SOM I dette tilfelle var en 10 år gammel jenta. jeg var ikke OBS! NB på det jeg kan ikke si at jeg har sett noe steder at det var mulig å bruke penge spill og selge pengespill ULOVLIG til mindre åring som i dette tilfelle var en 10 år gammel jenta..


 

det er ikke min skyld at dere Ice Net har laget problem for meg med å gi tillatelse til TELENOR DIGITAL å koble seg på dere Ice net.. og selge ulovlig spill til små barn og i dette tilfelle min egen niese.. det er ikke pent å lure små barn til å spille pengespill. Og til å bli pengespill avheng..

 

pr i dag så er en meget alvorlig sykdom og symptom å spille penge penger spill, ved å gi tillatelse til små barn å bruke en penge spill gir små barn muligheter til  å bli enda avhengig av pengespill en det er fra før.. så da kan vi igjen komme i alvorlig problem, hvis ikke enda kommer en forbudt med å misbruk små barn som ikke penge verdi er i dag. Og til  å bli avheng av pengespill uten at foreldre eller foresatte vet om det.

 

 

 

 

Håper på svar.

 

 Med vennlig hilsen fra 

 

  

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits