Det finnes alltid flere sider av en sak

Det finnes alltid flere sider av en sak.

Men å la være å skrive om misbruk av små barn , ved å selge barnespill/ pengespill til en 10 år gammel jenta uten min tillatelse,  synes jeg er meget grov. 

En spill som den jenta brukte kr 650 på og sammen dag og på grunn av å kjøpe ting og tang for å kunne spille videre på det spill, så spille ble bare brukt noen minutter, men det kosta alikevel kr 650. Utrolig misbruk av et fattig barn tillig.

Et barn som bor bor med sin gamlealeneforsørge mor.  Et barn som egentlig ikke har råd til de finneste klær, god mat, og dyre eller ferier.

Så hvordan kan TELENOR DIGITAL misbruk på det groveste det barns tillitt. 

HVORDAN kan det vare mulig å gi mer gjeld til de som er så fattige fra før.

Hvorfor blir ikke avisene DT. om den saken? Fordi mora og den lille jenta er fattige? Eller fordi det er lov i Norge å misbruk små barns tillig ved å selge pengespill gjennom internett til små barn.?JEG MÅ NOK SI AT JEG er meget skuffet å bli lurt på en mobil regning på kr 3410 for pengespill som jeg aldri har bestilt og som jeg selv aldri har gitt tillatelse til andres sine barn på 10 år til å spille penge spill. Et spill som de kan bli meget avhengig av.

Jeg kan dessverre ikke husker at jeg har gitt tillatelse til å spille noe pengespill til noen, ikke til meg selv engang,  jeg kan eller ikke dessverre husket at jeg har gitt Telenor digital til å koble seg på noe data spill eller mobil spill..

Med tung hjerte blir jeg selv misbruke av de store leverendører som leverer varer jeg har IKKE  har BESTILT?

  

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits