Jeg lånte en mobil

Jeg lånte en mobil til en fattig enslig mor med hennes 10 år gammel datter.

I disse dagene fikk sjokk regnig for den mobil nr jeg lånte til de.

Jenta på 10 år hadde spill for kr 3410 i oenge/ penge barnespill, utrolig.

En penge barnespill som i utganspunkt skulle være GRATIS men når små barn skal spille på den, så må de betale for ting de må ha for å spille videre.

Utrolig nok så greid jenta på 10 å kjøpe flere ganger og flere ganger og dager å kjøpe ting til de spille. Jeg som eier det mobil nummer fikk ikke noe varsler om at det ble brukt mange tusen kr på en penge spill under en mnd og av barn, jeg fikk ikke noe varsler selv og jeg fikk eller ikke noe beskjed om Ice net  lar  TELENOR DIGITAL koble seg på min mobil nr som jeg  lånte bort til den stakkers fattig enslig eldre mor med sin lille 10 år gammel datter. Jeg skulle bare hjelpe de i denne meget vanskelig periode med og hjelpe den med en fast abonnement så de kunne ringe til familie og venner uten å tenke på at det var tomt på kontant kortet. Så jeg ble lurt av Telenor digital som koble seg ULOVLIG uten min tillatelser eller skriflig beskjed mellom meg og TELENOR DIGITAL.

Og i Norge er lov bestemt å ikke selge penge spill til små barn , enn må være minimun 18 år for å kunne kjøpe penge spill/ penge barnespill i Norge.

Så hvordan kunne jeg i dag sitte med en regning på kr 3410 for penge / barnespill som jeg aldri har bestilt eller spill selv?

Så hva synes dere leser, burde ikke Telenor Digital ha kontakte meg, når det var så store beløp som het snakke om? Burde ikke Telenor Digital ha avtalt med meg, før de lurer små barn til å kjøpe ting og tang på internett  som barna uskyldig tror at det er gratis og ikke reelle betaling av ting? Som de spiller på mobil? Hvordan kan små barn forstå at det er ikke gratis, når den er lett tilgjengelig og uten tillatelse fra foresatte eller tillatelse av de som eier mobil kort  nr?

Må jeg da som er uskyldig i dette må jeg betale for noe jeg  ikke har bestilt og noe jeg ikke har gitt tillatelsr til.

Jeg skulle bare hjelp den lille familie, den  meget  eldre mor og hennes 10 år gammel datter?  Synes jeg gjorde feil med å gi hennes min mobil og abonnement til? Synes dere at de ikke burde kunne ringe sin familie i Norge og venner? 

Jeg synes syn på de før, men nå vet ikke jeg.

Jeg forstår at et barn kan ikke forstå at det hun gjorde var galt, når ingen fra TELENOR DIGITAL ikke kontakte meg om den store misbruk av spill i februar mnd nå i år 2017. Og jeg kunne ha stoppe før, hvis jeg hadde fått beskjedd om det.

De må da ha kunne reagere , når det ble brukt kr 3410 for bare spill til små barn? Penge barnespill. Merkelig greier.

TELENOR DIGITAL må slette den regning.de gjorde noe ulovlig, ved å koble seg på min fast abonnement mobil nr og å selge penge barnespill til en jenta på 10 år, uten min tillatelse og uten at jeg vista om det. 

Eller hva syntes dere leser? 

Må jeg uforskyld betale for en vare jeg ikke vista ble levert ulovlig til en mindreåring på 10 år?

Må jeg godta at det blir misbruk av min konto og misbruk av barn, ved at i dette tilfelle  bli pengespill solgt til mindreåring?

Må jeg bli med og godta at det videre blir andre barn misbrul misbruk av TELENOR DIGITAL , når de ulovlig selger pengespill til små barn? Uten foreldre og de som eier det underskrift?

Tenk så mye mat og klær en kunne kjøpe på den summen til den enslig eldre fattig mor og hennes barn, til å påske ferie lunne de da fått for de pengene..

Nå må vi menneske lære oss å ikke godta å bli misbruk av de store gigantene, ekstra ille fra TELENOR DIGITAL.  Jeg synes det var grov misbruk av tillitt til små barn på 10 som uskyldig tror at pengespill barnespill er gratis å spille videre. I noen tilfølge er det gratis å lastet det opp/ ned men problemet blir når Telenor Digital skal ha penger for de ting og tang  de må ha gor å videre spille den penge barnespill og barna forstår ikke det.  Og tror forsatt at de spiller gratis.

Så kjære GUD og englene og himnelen og mennesker. Hjelp! Hjlep.

Hva Skal jeg gjøre med den store pengespill BARNESPILL regning? Som jeg aldri har spill eller bestill.

Er det lov å selge pengespill barnespill til mindreåringer? Må vi godta at det skjer.?

 en liten jenta oå 10 år bli lurt til å spille det.  Trodde den var gratis?

Og jeg sitter med regningen.  For noe jeg aldri har bestilt eller spilt.

Må vi menneske godta det? 

Må vi godta at de blir lært opp flere penge spill avheng menneske fra de er små? 

 Når ikke foreldrene og de som eier mobil kort  nr  vet at det koster penger disse penge barnespill og at det blir spill det.

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits