1.april snarr/Spøk at parkeringsvakter overtar jobben for politi?

 

 

1.   april snarr/Spøk at parkeringsvakter overtar jobben for politi?

 

Jeg kan dessverre ikke med mine tanker eller fulle fem forstå dessverre at PARKERINGVAKTER skal LEKE-POLITI?

 

UTROLIG dårlig gjort for både parkeringsvakter og for politi.

 

POLITI er folk som er blitt trent til å kunne holde orden og diverse og dere så selv at politi bli mye brukt både i terror dagen 22. juli 2012. så hvorfor skal nå politi bli degradert og til å med få mindre folk er et mysterium?

 

Og nå skal det ble enda mindre politi folk og mere PARKERINGSVAKTER. Det virker lite snart-tenk og lite gjennomførbar.

 

For det første så har nok ikke parkeringsvakter den kompetanse som politi. Parkeringsvakter har som jobb å drive mer en å legge bot på de stakkers folk som har parker noen minutter for lenge eller feil.

 

Så hvorfor skal kunne nå parkeringsvakter kunne overta jobben som politi kan gjøre og som politi sin jobb? Utrolig..

 

Jeg tror nok det må være 1. APRIL SNARR/SPØK. At parkeringsvakter skal leke-politi.

 

Nå må ellers statens i Norge sponsa eller flere politi folk i gata. Og det kan godt hende at de politi kan bli brukt til det de skal da i tilfølge NOEN igjen prøver å lage ny 22. juli eller prøver å lage noe annet skrekkemende/skrekk opplevelser, nå skjer så mye rart over alt.. så en må være på vakt. Så i stedet, sett flere politi folk i arbeid, sikkert det trengs både nå og etterpå.. en gang i tiden..

 

  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

maryfs

maryfs

56, Lier

en Dame , som liker å omgåss mennesker , alle mennesker, liker å studere, lese , skrive, skriver en del om alt mulig . JEG ER NÅ ferdig ETTERUTDANNING INNE I PSYKISKE HELSEARBEID UTDANNING , SÅ NÅ ER JEG KLAR TIL EN NY annerledes JOBB,. SÅ ER DET NOEN SOM HAR EN JOBB TIL MEG, SÅ SI FRA... JEG ER EVIG TAKKNEMLIG FOR ALT HJELPEN... jeg er meget interessert i en jobb, en jobb som gir mening og som hjelper noen eller mange..

Kategorier

Arkiv

hits